Rode huis

Zweden

Contact

Route

Er zijn een aantal mogelijkheden om vanuit België of Nederland naar Stöllet te reizen.

Je kan ervoor kiezen om de Stena line van Kiel naar Göteborg te nemen. Je vakantie begint al op de Stena Line: leuke ontvangst, goed eten , live muziek in één van de bars en voor je het weet is het bedtijd. Van Göteborg naar Stöllet is het minder dan 4,5 uur rijden. De afstand is ongeveer 360 km.

De overtocht vanuit Rostock naar Trelleborg is ook een optie. Deze is korter, kan ook ’s nachts en is een stuk goedkoper. Van Trelleborg naar Stöllet is het 660 km of een 7,5 u rijden. 

Je kan ook via de brug naar Denemarken en dan de brug naar Zweden nemen. In Malmö vind je vele overnachtingsmogelijkheden. Naar Stöllet is het dan nog 630 km of een 7 uur rijden. 

Wanneer je liever met het vliegtuig reist is het vanuit de luchthaven van Oslo met een huurauto nog een 190 km of 2 u en 45 minuten rijden naar Stöllet. 

De reis naar Stöllet voert je langs veel natuurschoon. Eens je in Stöllet aankomt en over de brug rijdt moet je linksaf gaan. Na een paar honderd meter zie je het bord Värnäsmon naar rechts. Deze afslag nemen en je ziet direct Röda huset. Parkeren kan links van het huis en de sleutel hangt in de sleutelkluis.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u een prijsofferte? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar vero.deseck@hotmail.com

We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Rode huis zweden

Contact Us

vero.deseck@hotmail.com